De Parker vulpen blijft een plezier!

Waarschijnlijk heeft iedereen al wel eens gehoord van een Parker vulpen. Zijn uniek design ligt erg prettig in de hand en het is bovendien een plezier om hiermee te mogen schrijven! 

De fabrikant Parker heeft sinds 1888 zijn intrede gemaakt in de wereld van schrijfgerei. Het design was in het begin voor velen nogal vreemd, maar na verloop van tijd is het voor iedereen een genot geworden om hiermee te mogen schrijven. Zo heb je de Parker Duofold beschikbaar welke verkrijgbaar is in drie maten. Vaak wordt dit exemplaar ook nog eens gezien als de duurste vulpen. Uiteraard heb je ook limited editions die iets prijziger zijn, maar wel echt uniek is en een must om te hebben!

parker vulpen

Het bestellen van een Parker vulpen

Zo zijn er vanaf 2009 enorm veel exemplaren niet meer gemaakt en dat is zonde. Echter wil dat natuurlijk niet zeggen dat er helemaal niks meer wordt gemaakt. Er zijn nog steeds diverse exemplaren welke gemaakt worden waar je van kunt profiteren. 

In 2007 is het merk Rotring gestopt met de productie van de luxe pennen. Dit heeft Parker vervolgens overgenomen om zijn productielijn wat verder uit te breiden. Ieder exemplaar is een productie wat met de hoogste zorg is gemaakt en dat zal je merken. Tijdens het schrijven blijft de pen lekker in de hand liggen en zal je hier geen hinder door ondervinden.