De witte enkellaarsjes

Enkellaarzen zijn ongetwijfeld de grootste schoenentrends van het seizoen, en het is gemakkelijk in te zien waarom. Of je nu houdt van vrouwelijke silhouetten of van stevige laarzen met trackzool, de beste enkellaarzen passen zich naadloos aan je bestaande garderobe aan. Ze zijn perfect voor die lastige overgang van zomer naar winter.


Hoe witte enkellaarsjes te dragen

Voor veel vrouwen is het slechts een kwestie van tijd voordat er witte enkellaars in de garderobe gestopt worden. Het is een trend waar de meesten niet geïnteresseerd in waren door de stylen ervan. Ik denk dat de belangrijkste aantrekkingskracht van de witte enkellaars is dat hij een beetje onverwacht is, waardoor hij meer fashion-forward aanvoelt. Toch is het een neutrale kleur, dus het past goed bij alles in je garderobe. Of je nu een witte laars wilt, of iets meer casual, deze post is jouw gids voor het dragen van witte enkellaarzen dit seizoen.

Hoe je witte enkellaarsjes draagt

Wij denken dat de belangrijkste sleutel tot het aankleden van je enkellaarsjes is het selecteren van een laars die een chic gevoel heeft. 

  • Draag een effen wit-op-witte outfit.
  • Combineer een witte schoen met puntige neus met een uitlopende pantalon
  • Combineer een stiletto witte schoen met een kokerrok en blazer
  • Stijl een kleine zwarte jurk met een paar witte slofjes en een witte clutch

Hoe witte enkellaarzen te kleden voor casual outfits

Witte enkellaarsjes zijn net zo gemakkelijk aan te kleden voor een casual outfit als om ze aan te kleden.

  • Draag je witte laarzen met een kroppende jeans
  • Combineer je slofjes met een legging en een oversized tuniektrui
  • Ze passen bij bijna elke casual jurk in je garderobe
  • Draag witte enkellaarzen met een witte spijkerbroek

Overweeg de kleur van de hiel

De kleur van de hak bepaalt of de witte laars nonchalanter of chiquer neigt. Een wit laarsje met een houten hakkleur is bijvoorbeeld beter geschikt voor casual outfits, terwijl een witte hak netter aanvoelt.

Draag bij twijfel neutrale kleuren

Voor een klassieke look, combineer je witte enkellaarzen met neutrale kleuren in je garderobe. Onthoud dat wit een neutrale kleur is, dus het botst niet met andere kleuren. Ik heb hier een volledige gids voor het dragen van neutrale kleuren! Ik denk dat ze er in de herfst zelfs geweldig uitzien in combinatie met een luipaardprint.