Ongekend populaire familie

pokemon family

Al meer dan twintig jaar zijn er mensen van alle leeftijden in de ban van de Pokémon family, wereldwijd kunnen we stellen dat het een van de succesvolste namen is in de entertainmentbranche. De games Pokémon Red zijn meer dan 279 miljoen keer verkocht, een Pokémon bestaat namelijk uit verschillende soorten en maten. De meeste uit de familie kunnen niet praten, maar alleen hun eigen naam zeggen. Tegenwoordig zijn er meer dan 700 soorten bekend, ze worden aangestuurd en grootgebracht door hun trainers, door de avonturen die ze beleven is de kans aanwezig dat ze evalueren of sterker worden.

Waaruit kan een familie bestaan?

Een Pokémon familie bestaat uit meer dan tien verschillende types types, een aantal hiervan zijn Psychic, Dragon  Pokémon en Fire.  Ieder type heeft zijn eigen zwakke en sterke punten vergeleken met andere soorten, waar de ene Pokémon succesvol is tegen een andere soort betekent dit niet dat je ook de andere soorten zomaar verslaat. Ga je een gevecht aan kun je niet zomaar wat doen, je moet strategisch nadenken en het perfecte team samenstellen uit de familie om je tegenstanders te verslaan. in 1999 kwamen de eerste soorten uit voor de Game Boy. 

De familie met de kaarten

pokemon family

Na het succes van de computergames is in 1999 de Pokémon familie gelanceerd in kaartvorm, om het spel te kunnen spelen heb je maar liefst een kaardeck van 60 verschillende kaarten die samen moet stellen. Gelukkig kun je een deck ook versterken door bepaalde thema decks te kopen, hierbij kun je gebruik maken van allerlei verschillende kaarten. Zowel oudere als nieuwe kaarten of Boosters zijn hier geschikt voor, in de webshop van de pokefamilie.nl is het mogelijk om deze kaarten allemaal te kunnen kopen. Ook kun je op zoek gaan naar de unieke Pokémon VMAX kaarten, deze staan er bekend om dat ze erg zeldzaam en gewild zijn.