Op zoek naar een goede webshop?

veilig motorrijden zomer

Een cafe racer is een unieke motor met een retro uitstraling. Deze uitstraling heeft nog steeds de vintage look van de jaren ’50, toen deze motoren overal te zien waren. Het ontstaan is voortgekomen uit een wens voor snelle motoren. In deze tijd waren er nog geen sportmotoren op de markt. Zodoende zijn de motorliefhebbers zelf aan de slag gegaan om de normale motor aan te passen naar een sportmotor. Hierbij stond de snelheid voorop, en was comfort geen prioriteit. Gelukkig hoeven we vandaag de dag geen keuze meer te maken tussen snelheid en comfort. Bij caferacerwebshop.com heb je gemakkelijk verschillende onderdelen voor jouw café racer besteld zodat je kan genieten van optimaal rijplezier!

BMW K75

Café racers zijn in veel verschillende modellen en types te verkrijgen. BMW is altijd al een betrouwbaar merk geweest waar zowel autoliefhebbers als motorrijders op kunnen bouwen. De motor is gemaakt om meerdere tonnen meegemaakt, wat de café racer ideaal maakt om lange afstanden mee te rijden. Deze motor heeft een recht subframe, waardoor het comfortabeler is om een aftermarket zitje te plaatsen. Zo zorg je voor extra comfort tijdens het rijden. Het mooie van een BMW K75 cafe racer is dat er veel losse onderdelen op de markt zijn. Door veel aanbod, is er voor elk probleem een oplossing te vinden. Zo kan je alle onderdelen online vinden en gemakkelijk bestellen. Op caferacerwebshop kan je van alles vinden om je cafe racer naar wens aan te passen!

Knipperlichten caferacerwebshop.com

Onmisbaar op je motor zijn natuurlijk de knipperlichten. Bij de echte oudjes is dit niet verplicht, maar op de meeste motoren zijn ze een essentieel onderdeel. Aan de voorkant dienen de knipperlichten ten minste 24cm van elkaar verwijdert te zijn, en aan de achterkant mag dit 18 cm zijn. Knipperlichten komen in verschillende vormen en maten. Deze kan je los kopen en monteren, of integreren in een ander onderdeel van je motor. Zo kan je bijvoorbeeld de knipperlichten wegwerken in de zijkanten van je spiegels of stuur. Er zijn ook verschillende soorten licht waar je uit kan kiezen. Waar de LED lampen een helder en energiezuinig licht geven, zijn traditionele hallogenen knipperlichten passend bij de retro look van de motor. Knipperlichten bij caferacerwebshop.com kan je gemakkelijk los bestellen en monteren op je motor.

BMW R100 onderdelen bestellen

De BMW R100 van Caferacerwebshop is voor de gelukkigen onder ons geliefde motor. Deze motor is niet alleen comfortabel, maar ook erg snel en betrouwbaar. BMW R100 onderdelen heb je ook via caferacerwebshop.nl besteld. Wanneer jij de motor wil gaan verbouwen, is er meer dan genoeg om uit te kiezen om er een echt meesterwerk van te maken. Niet alleen het uiterlijk, maar ook het geluid en het comfort is belangrijk wanneer je je motor gaat aanpassen. Aangezien dit model erg populair is, zijn de onderdelen ook gemakkelijk te verkrijgen. Dit maakt de zoektocht naar nieuwe onderdelen niet moeilijk. Zo heb je binnen een mum van tijd kwalitatief goede onderdelen besteld die gewoon bij jou thuisbezorgd worden. Op caferacerwebshop vind je de BMW R100 onderdelen die jij nodig hebt om jouw cafe racer succesvol om te bouwen!