Wanneer een fotobooth huren?

Heb jij wel eens gehoord van de mogelijkheid van een fotobooth huren? Je vraagt je misschien af wat dit precies is en waarom je dit zou doen. Een photobooth is eigenlijk niets anders dan een fotohokje, zoals je die vroeger op zoveel plekken zag staan. Alleen hebben ze tegenwoordig vaak wat extra mogelijkheden. Een fotobooth huren kun je voor veel verschillende feestelijke gelegenheden doen. Eigenlijk voor al die momenten die jij je graag later wilt herinneren. De foto’s die je hiermee maakt vormen een originele en leuke herinnering waar je later met veel plezier op terug zult kijken.

Originele foto’s door fotobooth huren

De wat oudere generatie is waarschijnlijk nog wel bekend met fotohokjes, deze waren vaak te vinden in warenhuizen en winkelcentra. Je kon hier snel pasfoto’s laten maken, maar je kon natuurlijk ook met je vrienden of vriendinnen even een geinig kiekje maken. Door de strengere eisen die aan pasfoto’s gesteld werden en de opkomst van de digitale fotografie en de smartphones, verdwenen ze langzamerhand uit het straatbeeld. Nu is een fotobooth huren helemaal in voor feesten en partijen! Niet omdat mensen geen andere manieren hebben om foto’s te maken van het feest, iedereen heeft immers eigenlijk altijd wel de smartphone bij de hand en ook kun je uiteraard een professionele fotograaf inschakelen. Maar vaak levert dit allemaal dezelfde soort kiekjes op. Als jij eens iets anders wilt, dan is een fotobooth huren een uitstekend idee. Mensen voelen zich daar vaak onbespied en meer op hun gemak, waardoor het ontspannen en grappige plaatjes oplevert. Je krijgt zo bovendien heel andere foto’s dan de standaard foto’s waar mensen voor poseren of de toch wat geforceerde selfies die er eigenlijk altijd hetzelfde uit lijken te zien. Een fotobooth huren levert originele herinneringen op en ongedwongen plaatjes. Eigenlijk vindt iedereen het leuk om op deze manier op de foto te komen!

Waar te huur?

Gaan jullie trouwen, heb je binnenkort een groot verjaardagsfeest of een jubileum en wil je daarvoor een fotobooth huren? Dan is het natuurlijk de vraag waar je dit nu precies kunt doen. Er zijn verschillende bedrijven die dit aanbieden, zoals boothdeluxe. Huur je bij boothdeluxe, dan levert dit je verschillende voordelen op:

  • er worden altijd leuke foto props meegeleverd
  • een medewerker helpt aanwezige gasten om een leuke foto te maken
  • er kan een strip toegevoegd worden met eigen tekst, logo of datum

Ga jij bijvoorbeeld een fotobooth huren voor je bruiloft, dan kun je jullie trouwdatum en jullie namen in de persoonlijke strip toe laten voegen. Zo weet iedereen altijd precies waar de foto gemaakt is! Bij sommige bedrijven komt er geen medewerker mee, maar bij boothdeluxe doen ze dit bewust wel. De medewerker zorgt niet alleen voor de installatie en afbouw, maar spoort gasten ook aan om van het fotohokje gebruik te maken. Zo weet je zeker dat iedereen een kiekje maakt! En de medewerker kan helpen met de props, zoals bijzondere brillen of een snor op een stokje. Deze helpen bij het bereiken van een spontaan, ongedwongen en grappig resultaat. Daarom kies je voor een fotobooth huren bij boothdeluxe!